Kijkcijfers maandag 18 maart 2019

De tv van gisteren: Veel extra kijkers voor de Journaals

Op de Nederlandse televisie ging het vooral over de aanslag in Utrecht. En dat is te zien aan de kijkcijfers. Vooral de verschillende Journaals werden goed bekeken.
Het Journaal van acht uur trok 3 miljoen kijkers en het extra Journaal op NPO 1 was goed voor 2,4 miljoen belangstellenden. EenVandaag deed het buitengewoon goed met 2,3 miljoen mensen en ook De wereld draait door deed het beter dan normaal met 1,9 miljoen. Daar was terrorismedeskundige Beatrice de Graaf aanwezig en die speculeerde er behoorlijk op los.

Down met Johnny

Johnny de Mol keerde bij zijn nieuwe werkgever SBS terug met het bewierookte programma Down met Johnny, de kijkcijfers bij SBS zijn iets minder dan de presentator gewend was bij RTL, maar zeker niet slecht. 591.000 mensen namen de moeite om te kijken en waren blij dat ze dat hadden gedaan.

Voetbal Inside

René van der Gijp kreeg deze week Guus Meeuwis en diens vriendin Manon Meijers over zich heen omdat de voetbalanalist Manon vond lijken op de omgebouwde broer van Guus. Ondanks dat keken toch weer 768.000 mensen naar Voetbal Inside op Veronica. 399.000 mensen keken naar het mooie programma Dream school op NPO 3 en zagen daar een collega van René aan het werk. Wilfred Genee gaf deze week een lesje op Dream school.

Meer over:

Reageren