Kijkcijfers dinsdag 28 april 2020

De TV van gisteren: Weer veel kijkers voor fabels en feiten over de coronacrisis

Ook de derde extra uitzending van Coronacrisis: Feiten en fabels trok 1,7 miljoen kijkers. Dat is net zoveel als de tweede uitzending. De eerste extra aflevering was goed voor 1,8 miljoen kijkers.
Kijkers zijn dus onverminderd geïnteresseerd in informatie over corona. In de uitzending met Rob Trip en Saïda Maggé werden kijkersvragen beantwoord door virologen. Alleen bevielen de antwoorden niet zo. 

Jinek

De top 7 van de Kijkcijfer top 25 werd dinsdag gedomineerd door actualiteitenprogramma's. De meeste belangstelling was er natuurlijk voor het NOS Journaal van 8 uur: 2,6 miljoen kijkers. Op1 trok 1,3 miljoen kijkers en Jinek deed het goed met haar talkshow, ze scoorde meer dan 1 miljoen kijkers en dat gebeurt zelden. Ook bij Jinek was de coronacrisis het voornaamste onderwerp. 

Paleis voor een prikkie

Opsporing verzocht trok 1,1 miljoen kijkers, RTL Boulevard deed het prima met 1 miljoen en Topdokters op RTL 4 had er 908.000. Op NPO 3 had Dream school de beste papieren met 611.000. Paleis voor een prikkie op SBS 6 trok 599.000 kijkers. Dat het om een herhaling gaat, deerde de kijkers niks. 

Meer over: