Kijkcijfers maandag 27 april 2020

De TV van gisteren: Niet veel interesse voor Koningsdagshow Beau en Chantal

28 april 2020 08:48 | kijkcijfers | Door Irma Tomas

© RTL
Chantal Janzen en Beau van Erven Dorens maakten speciaal voor deze Koningsdag een programma voor RTL 4, maar het sterrenduo trok niet veel kijkers. Slechts 460.000 mensen keken op primetime. 
In De Chantal en Beau Show: tussen de schuifdeuren zaten Beau en Chantal in het kantoor van Chantal en kregen ze via videoverbinding bekende en onbekende mensen aan de lijn die spullen aanboden voor het goede doel. Een recept voor succes, zou je denken, maar dat viel dus tegen. De meningen over het programma verschilden nogal. 

Peter Pannekoek

Intussen scoorde de familie Meiland weer de pannen van het dak op SBS6. Chateau Meiland heeft met 1,6 miljoen kijkers alweer een record te pakken. De show van Peter Pannekoek, Later was alles beter, op NPO 1 trok 1,3 miljoen kijkers. En ook hier waren de meningen verdeeld, maar dat is logisch bij humor. 

Koningsdag

En dan waren er nog de Koningsdag-activiteiten van de koninklijke familie zelf. Om 10 uur 's ochtends hield de Koning een korte toespraak die door 1,9 miljoen mensen werd bekeken. 's Middags om 4 uur was er een toost waarin o.a. prinses Beatrix haar zoon via videoverbinding feliciteerde. Daarna zong de hele familie voor de verjaardag van Willem-Alexander en mochten we allemaal wat drinken. 716.000 mensen zetten daar de televisie voor aan. 

Meer over