De kijkcijfers van zaterdag 9 februari

De TV van gisteren: Wie is de Mol? traditiegetrouw op één

10 Februari 2019 08:47 | kijkcijfers | Door Jacob-Jan van de Groep

Wie is de mol? trok traditiegetrouw weer een miljoenenpubliek op zaterdagavond. De spelshow was het best bekeken programma op de zaterdag, die vrijwel in zijn geheel in handen was van de NPO.

Lees het artikel hieronder verder

Het laatste streaming nieuws

Mogelijk gemaakt door guidinc.nl

Turbo Review: Pixar-animatiefilm Luca op Disney Plus

Meer film & serie nieuws

De zoektocht naar de saboteur in Colombia trok volgens Stichting KijkOnderzoek ruim 2,7 miljoen kijkers. Daarmee behoudt Wie is de Mol? de sterke positie op primetime op zaterdagavond. Op de tweede plaats stond het 20.00 uur Journaal, terwijl de samenvattingen van de Eredivisie de top drie complementeren.

Talentenjacht

Tussen de eerste veertien programma's van de zaterdag staat er maar eentje van de commerciële televisie. Holland's Got Talent liet zien dat de honger naar talentenjachten nog altijd niet is gestild. Er keken 1.406.000 miljoen kijkers naar de acts die opgevoerd werden voor de jury bestaande uit Paul de Leeuw, Chantal Janzen, Dan Karaty en Angela Groothuizen.

Zwaar

SBS6 scoorde alleen met een programma in de vooravond een plek in de kijkcijfer top 25 van zaterdag 9 februari. Bij Lachen om home videos amuseerden 575.000 mensen zich, wat plek 19 opleverde voor de zender. SBS6 lijkt nog altijd maar niet van de grond te komen ondanks de verwoede pogingen van John de Mol.

Rondreis

Frans Bauer in China blijft de mensen ook boeien. De rondreis van de volkszanger door het Aziatische land wist 1.316.000 kijkers te trekken. De herhaling van Iedereen is gek op Jack op RTL4 had 452.000 kijkers.

Meer over