Kijkcijfers van zondag 24 november 2019

De TV van gisteren: Zondag Met Lubach choqueert 1,2 miljoen kijkers

25 november 2019 08:44 | kijkcijfers | Door Irma Tomas

© David Cenzer
Arjen Lubach behandelde zondag in Zondag met Lubach de onfrisse praktijken in slachthuizen in Nederland en dat ging de kijkers niet in de koude kleren zitten.
In Nederland worden dagelijks 1,7 miljoen dieren geslacht en dat gaat er niet al te fijn aan toe. Zo worden de dieren verdoofd met CO2, maar dat klinkt minder erg dan het in werkelijkheid is. Ernaar kijken in Zondag met Lubach was vreselijk. 

Expeditie Robinson

De kijkcijfers waren hetzelfde verdeeld als vorige week. Maestro trok 1,8 miljoen kijkers en Expeditie Robinson had er 1,6 miljoen. Precies hetzelfde aantal als vorige week, ondanks dat veel mensen op Twitter aankondigden niet meer te gaan kijken na de exit van Tim Coronel.  De frustratie is wel gebleven. 

Michael van Gerwen

Chinese dromen op NPO 3 was goed voor 736.000 kijkers en Undercover in Nederland op SBS6 had er 615.000. Op RTL 7 won darter Michael van Gerwen voor 353.000 kijkers de Players Championship Finals. Dat is een mooie opmaat naar het WK dat volgende maand van start gaat, want de winnaar van dit toernooi wordt vaak ook wereldkampioen.  

Dit toernooi liet Van Gerwen ook nog even zien hoe je een negen-darter gooit. 

Stemmen! 

Vergeet niet te stemmen op de eerste kwalificatieronde van de Gouden Televizier-Ring. Het kan nog maar heel even.

Stem nu, klik hier!

Meer over