Kijkcijfers zondag 29 maart 2020

De TV van gisteren: Zondag met Lubach sloopt RUMAG. voor 1,7 miljoen kijkers

30 maart 2020 08:35 | kijkcijfers | Door Irma Tomas

© David Cenzer
De aflevering van Zondag met Lubach was grotendeels gewijd aan het bedrijf RUMAG. dat er al jaren een gewoonte van maakte andermans teksten te jatten en op t-shirts te zetten.
Bovendien sloeg het bedrijf een slaatje uit de coronacrisis. RUMAG. verkocht t-shirts waarvan een gedeelte van de opbrengst naar het Rode Kruis ging, maar het grootste deel naar henzelf. Zondag met Lubach-kijkers genoten van het vakkundig affakkelen van RUMAG. 

Boer zoekt vrouw

Het best bekeken programma van de avond was natuurlijk Boer zoekt vrouw waarin een paar boeren afscheid moesten nemen van een van hun logé's. De arme Steven werd het slachtoffer van boerin Annemiek. 3,5 miljoen kijkers zagen hem lijden. 

Spanje - Nederland

Er waren nog meer goed scorende programma's deze zondagavond. Op1 met Jeroen Pauw had 1,5 miljoen kijkers, De TV Show kwam tot 1,4 miljoen en Weet ik veel op RTL 4 had er 1,3 miljoen. Net als vorige week scoorde ook de herhaling van een historische Nederlandse voetbalwedstrijd in Studio Sport ongelooflijk veel kijkers. Spanje - Nederland op het WK 2014 trok bijna 1 miljoen kijkers. 

Het werd uiteindelijk 1-5, maar Studio Sport was nog iets enthousiaster met de uitslag.  

Meer over