Gordon en keizersnee populair bij kijkers

Gordon zei deze week dat hij voor minder dan 1,8 miljoen kijkers per programma niet voor komt rijden. Hij maakte die woorden waar met Hotter Than My Daughter.

Naar de eerste aflevering van dit seizoen keken inderdaad 1,8 miljoen mensen. En de dames die de metamorfose ingingen stelden niet teleur. SM-jurkjes, veel te korte rokjes en tepelkwastjes, ze kwamen allemaal voorbij bij Hotter Than My Daughter.

Operatie Live

Bij Operatie Live van MAX kregen de 1,3 miljoen kijkers live een keizersnee voor hun kiezen. Wat kijkers betreft waren dat er net zo veel als de open hart operatie van drie jaar geleden. Met de niertransplantatie viel Operatie Live vorig jaar terug naar 900.000 kijkers, maar baby Billy bleek populair. Er werd ook het meest gepraat over Operatie Live. Kijkers hadden het af en toe moeilijk.

Bij anderen riepen de beeden mooie herinneringen op aan de geboorte van hun eigen kind.

DWDD

Ook bij De Wereld Draait Door kwamen nogal wat emoties bovendrijven. Ex-voetballer Fernando Ricksen was in de studio om te vertellen over zijn biografie dat vol staat van de sex, drugs en rock 'n' roll. Maar toen Matthijs van Nieuwkerk hem vroeg waarom hij zo langzaam sprak, vertelde Fernando met tranen in zijn ogen dat de dodelijke spierziekte ALS recentelijk bij hem werd geconstateerd. Matthijs van Nieuwkerk viel stil, tafelheer Beau van Erven Dorens moest even ingrijpen en de kijkers thuis hadden het ook niet makkelijk.

 

Reageren