Hotter Than My Daughter best bekeken op primetime

14 november 2013 08:50 | kijkcijfers | Door Televizier

Gordon toverde een heks om tot een prachtige vrouw en werd beloond met 1,7 miljoen kijkers. Over Pauw & Witteman werd het meest gepraat.

Gordon kreeg in Hotter Than My Daughter voor het eerst een heks voor zijn kiezen. Hetty hulde zich voortdurend in lange fluwelen jurken en werd door de hele buurt voor heks aangezien. Gelukkig vond Hetty zelf ook dat ze behoorlijk was opgeknapt na de make over.

3Onderzoekt

In Tussen Kunst & Kitsch werd een echte Karel Appel ontdekt, dat zorgde voor 1,5 miljoen kijkers. Veel nieuws was er niet te beleven op televisie. Alleen het EO-programma 3Onderzoekt had haar premièrre. Daarin ging Manuel Venderbos een nachtje bij een pedofiel logeren, maar dat leverde slechts 291.000 kijkers op. Manuwel kwam overigens geheel ongeschonden uit de strijd en concludeerde dat hij pedofiel Martijn best als buurman zou willen.

Pauw & Witteman

Pauw & Witteman was het meest besproken programma. Programmamaakster Anousha Nzume blies de Zwarte Pieten-discussie nieuw leven in en daar hadden de kijkers niet veel trek in.

Ook de andere gasten riepen discussie op. De twee gezusters van topcrimineel Cor van Hout vertelden dat hun geliquideerde broer een echt mensenmens was en dat schoot wat kijkers in het verkeerde keelgat. Veel anderen ergerden zich voornamelijk aan het trage spreektempo van de Amsterdamse dames. Zo ook Marc-Marie Huijbregts.

Meer over