Kijkcijfers donderdag 3 februari 2022

De TV van gisteren: Kamp van Koningsbrugge laat gevoelige kant zien

4 februari 2022 09:44 | kijkcijfers | Door Esther Hut

© screenshot NPO1

Geen verrassingen op de donderdagavond. Kamp van Koningsbrugge is het best bekeken programma op primetime en trekt voor de vierde keer op rij ruim 1,4 miljoen kijkers. Toch had het programma zelf wel wat verrassingen.

Kamp van Koningsbrugge

De cursisten graven midden in de nacht een schuilbivak om in te slapen en dit gaat natuurlijk niet zonder slag of stoot. Rondslingerende spullen die niet zijn ingepakt, zijn afgepakt door de commando’s. Tijd voor een paar push-ups en een check of iedereen de waarheid spreekt. Bart liegt dat hij een schep is vergeten, maar bedenkt dat het achteraf toch verstandiger is om zijn fout toe te geven. Helaas is het voor hem te laat. Hij moet op het matje komen bij Ray en Dai. Wat uitloopt op een emotioneel en eerlijk gesprek.

Secret Duets

Ondanks de kritiek van afgelopen tijd op Secret Duets, het zou teveel op The Masked Singer lijken, scoort het programma toch. Gisteravond keken 928.000 kijkers naar het zangprogramma en zagen onder andere verrassingen Tim Coronel en zwemster Inge de Bruin voorbij komen.

Beau

De talkshows deden het gisteravond ook allemaal niet slecht. Beau was de best bekeken show met 861.000 kijkers, gevolgd door VI Vandaag met 780.000. Op1 moest het met ruim 100.000 kijkers minder doen en M zat op 668.000 kijkers.

Marble Mania

Knikkerspel Marble Mania deed het op primetime ook niet slecht en hield een kleine 700.000 kijkers aan de buis gekluisterd.

Meer over