Kijkcijfers: 1,5 miljoen voor Gouden Loeki

2 op de 3 mensen zappen wanneer er reclame op tv is, maar in het geval van de Gouden Loeki keken 1,5 miljoen mensen vrijwillig naar vele commercials.

Tijdens de Gouden Loeki wordt de award voor de beste commercial van het afgelopen jaar uitgereikt. Sophie Hilbrand presenteerde het programma dat werd gewonnnen door de reclame 'Buddyhond' van KNGF Geleidehonden. Dat is die reclame waarin een man denkt dat hij midden in een oorlog zit totdat hij wordt wakkergelikt door een hond. En daar was het reclamebureau uiteraard blij mee.

Sophie Hilbrand

Maar meer nog dan de commercials werd de aandacht getrokken door het opgetiste haar van presentatrice Sophie Hilbrand. En die aandacht was niet van het positieve soort.

Sophie kon niet veel goed doen gisteravond, ook haar outfit (te sexy) en haar presentatietalent kregen er van langs.

Rambam

Dan de andere opvallende zaken: Gouden Bergen deed het prima met 753.000 kijkers. Dikke kans dat SBS een heel seizoen gaat bestellen van de serie over vijf welgestelde vrouwen in een persoonlijke crisis. Jinek zakte naar een bedroevende 440.000 kijkers, haar laagste aantal tot nu toe. Rambam liet met gevaar voor lijf en leden aan 454.000 kijkers zien hoe crimineel de wereld van de glazenwassers is.

Meer over:

Reageren