Kijkcijfers: Bizarre Eters scoort lekker: 774.000

3 maart 2015 08:39 | kijkcijfers | Door Televizier

© Nick van Ormondt

Goeie cijfers voor Bizarre Eters op RTL 5 waarin Dennis Weening mensen volgt met een nogal eenzijdig eetpatroon. 774.000 mensen keken naar de première van het programma.

Bizarre Eters was opzienbarend omdat er in Nederland mensen blijken te zijn die slechts leven op witbrood met hagelslag en spaghetti met kaas. Verder lustten ze niets. Helemaal niets.

Reuzeinteressant om te zien, er was alleen weinig aandacht voor de therapie. Vlak voor het einde van het programma aten de spaghettivrouw en de hagelslagjongen ineens alles.

Bijkomend nadeel van Bizarre Eters, je krijgt er enorme trek van.

Levenslang Met Dwang

Na Bizarre Eters volgde op RTL 5 de eerste aflevering van het tweede seizoen van Levenslang Met Dwang (636.000 kijkers) en ook in dat programma vielen de kijkers van de ene in de andere verbazing. Er was bijvoorbeeld een jongen die de stukken die hij vooruitliep achteruit moest teruglopen. Een tijdrovende klus. Een ander meisje kon niet tegen de kleur geel.

Droomhuis Gezocht

Het best bekeken programm op primetime was Droomhuis Gezocht. Ditmaal hielp Sybrand Niessen Gerrit en Teuni die een huis wilden in Zweden. Ze willen namelijk tochtjes maken met hun sleehonden, maar daarvoor hebben ze wel sneeuw nodig. Er waren een paar dingen die opvielen in deze uitzending. De huizen in Zweden zijn spotgoedkoop en er was iets met het haar van Sybrand.

Meer over