Kijkcijfers: Geer en Goor blijven scoren met 1,5 miljoen

Geer & Goor Waarheen, Waarvoor verliest niets aan populariteit. Het olijke duo en de krasse bejaarden troken ruim 1,5 miljoen kijkers.

Deze aflevering van Geer & Goor Waarheen, Waarvoor draaide om de liefde. Geertje en Bertje beloofden elkaar, na een huwelijk van 55 jaar opnieuw eeuwige trouw in Parijs. Dat was vooral ontroerend omdat Geertje aan het dementeren is. 

En dan was er ook nog een oudere heer op zoek naar een nieuwe liefde.

Utopia

Utopia blijft het dankzij de vele exits maar goed doen deze week. Woensdag keken 852.000 mensen naar de realitysoap op SBS 6, gisteren zagen 841.000 kijkers het vertrek van Billy.

Toch zou het heel goed zo kunnen zijn dat we liefdeskoppel Billy en Ruud nog terug gaan zien. Het duo liet bij Shownieuws weten dat het heel graag een realitysoap zou willen. Niet omdat de twee nu zo graag op tv zijn, maar omdat ze geld nodig hebben voor een liefdesnestje.

Expeditie Robinson

Expedtiie Robinson blijft consequent veel kijkers trekken, donderdag zagen 1,2 miljoen kijkers de ontberingen van de expeditieleden die er steeds magerder gaan uitzien. Deelneemster Krystl keek ook en schrok.

Nadia werd deze week weggestemd en moest naar de hel. Maar een belangrijker kwestie: hoe zit het toch met het haar van Ferry Doedens?

 

Reageren