Kijkcijfers dinsdag 1 juni 2021

De TV van gisteren: Hier zijn de Van Rossems populair

2 juni 2021 08:13 | kijkcijfers | Door Jacob-Jan van de Groep

© NTR

Dinsdagavond waren de Van Rossems behoorlijk op stoom in Apeldoorn. Het leverde Maarten en cs. 785.000 kijkers op en een verdienstelijke zesde plek in de lijst van Stichting KijkOnderzoek.

Maarten van Rossem, zijn zus Sis en zijn broer Vincent waren in Apeldoorn om het Kröller-Müller Museum en Radio Kootwijk te bezoeken. Een bezoek aan Paleis Het Loo zat er voor het drietal niet in, want veel hebben ze niet op met het Koningshuis. Dat mocht de pret bij de kijkers echter niet drukken.

Talkshows

Van de talkshows scoorde Beau op RTL 4 het best met 840.000 kijkers, wat Beau van Erven Dorens de derde plek in de kijkcijferlijst opleverde. Op1 kwam daar met 835.000 kijkers net achter op de vierde stek. Zangeres Maan moest het door haar optreden in Beau ontgelden op Twitter, omdat ze een vraag over dinosaurussen stelde. "Maar hoe weten jullie al die namen van die dino’s? Als dit zó lang geleden is..", zei de winnares van The Voice of Holland, die kwam praten over haar nieuwe samenwerking met de Jostiband.

Moordtieten

De documentaire Moordtieten van YouTuber Dionne Slagter (OnneDi) moest het met 240.000 kijkers doen. De docu vertelt het verhaal van Slagter die vanwege haar borstimplantaten kampt met fysieke problemen. Meerdere vrouwen met dezelfde problemen kwamen aan het woord in de 3Doc van BNNVARA.

Meer over