Kijkcijfers: In de Ban Van de Condor is geen hit

In de Ban Van de Condor doet het voorlopig niet al te best. De tweede aflevering van de vogelshow trok vrijdag 564.000 kijkers naar NPO 1.

Dat is ongeveer hetzelfde aantal als tijdens de première. En dat terwijl Flikken Maastricht, dat voor In de Ban Van de Condor wordt uitgezonden, een hele beste 1,8 miljoen kijkers wist te trekken. In de tweede aflevering kwam Mike Weerts als nieuwe kandidaat binnen en moest iedereen op zoek naar een ijsvogel in de Biesbosch. De kijkers die blijven zitten voor In de Ban Van de Condor, zijn over het algemeen wel enthousiast.

K3 Zoekt K3

K3 Zoekt K3 is voorlopig nog niet de hit waar SBS 6 op hoopte. In de tweede aflevering zakte het kijkersaantal iets en kwam uit op 912.000. Dat is zorgelijk, omdat RTL 4 over twee weken start met The Voice of Holland die waarschijnlijk nog meer kijkers gaat wegsnoepen bij K3 Zoekt K3. Desondanks valt er voor de liefhebbers veel te genieten bij K3 Zoekt K3.

You're Back in the Room

Over het hypnoseprogramma You're Back In the Room (997.000) blijven de meningen verdeeld. De ene helft van de kijkers denkt dat het allemaal nep is, de andere helft geniet met volle teugen.

Reageren