Kijkcijfers: Linda's Zomerweek goed voor 1,4 miljoen

Het is allang geen zomer meer in Nederland toch is Linda de Mol begonnen aan haar Zomerweek met gasten Eva Jinek en Albert Verlinde. Ze trok er een hele mooie 1,4 miljoen kijkers mee.

Die 1,4 miljoen is zelfs meer dan Linda's Zomerweek vorig wist te trekken. Het viel kijkers op dat het niet zo heel goed klikte tussen de gasten. Veel sterren zijn nu eenmaal wat huiverig voor de roddelkoning van Hilversum.

Albert had sowieso geen makkelijke avond. Linda wilde alles weten over 'Onnogate' en Albert moest met de billen bloot.

De scoop van de avond was dat Albert Verlinde dit jaar gevraagd was voor The Passion, ja had gezegd maar uiteindelijk faalangst kreeg en afbelde. Bij Linda's Zomerweek zong hij wel.

Atlas

Hoewel de 1,4 miljoen kijkers van Linda's Zomerweek indrukwekkend is, moest het programma het toch afleggen tegen Droomhuis Gezocht van Omroep Max dat 1,6 miljoen scoorde. Groeten van MAX was goed voor 1,3 miljoen, net als De Slimste Mens. De start van het tweede seizoen van Atlas stelde teleur met 425.000. Daarin maakte rapper Negativ de meeste indruk, in negatieve weliswaar. Hij zei nogal vaak 'fuck'.

Knevel & Van de Brink

En dan de icebucket challenge. Knevel & Van de Brink hadden een mooie cliffhanger bedacht. Zouden ze aan het einde van de uitzending werkelijk een emmer met ijswater over hun hoofd omkeren? Ja hoor, dat deden ze.

Reageren