Kijkcijfers vrijdag 13 november 2020

De TV van gisteren: Finale Masked Singer trekt ongekende 3,86 miljoen kijkers

14 November 2020 07:47 | kijkcijfers | Door Jef Willemsen

© Screenshot RTL 4
The masked singer gaat definitief de boeken in als dé tv-hit van het jaar. De ontknoping van het tweede seizoen werd gezien door ruim 3,86 miljoen mensen.

Wie waren toch de Vos, de Zebra, Neptunus en de Panter? Die vraag werd beantwoord in de ontknoping van het RTL-programma dat de afgelopen weken al voortdurend kijkcijferrecords brak om te eindigen met een astrologisch hoge 3,86 miljoen. Deze score betekende ook een record voor Beau waar de finalisten na kwamen praten voor het oog van 1,89 miljoen kijkers.

NPO 1 op 2

Door het ongekende succes van de gekostumeerde talentenjacht hadden andere zenders het nakijken. NPO 1 bleef de hele avond stabiel rond één miljoen kijkers. De rijdende rechter was de uitblinker met 1,1 miljoen maar zowel Droomhuis gezocht als Op1 kwamen niet veel verder dan de miljoengrens. 

SBS 6 doet niet mee

SBS had het pittig. Het grootste succes haalde de zender in de vooravond met 500.000 kijkers voor Lingo, daarna werd het sappelen. Thank you for the music kwam uit op 326.000 kijkers en de veelgeprezen realityserie Ik geloof in mij moest het doen met 272.000 kijkers. En dat terwijl de reeks rond ambitieuze volkszangers als René Le Blanc op Twitter wekelijks trending is.

Meer over