Kijkcijfers: SBS 6 harkt 2,2 miljoen kijkers binnen met PSV - Manchester United

De investering die SBS deed met de aankoop van de Champions League betaalt zich nu al uit. PSV won van Manchester en dat trok 2,2 miljoen kijkers.

Het Nederlands voetbal snakte naar een succesje en daar zorgden de Einhovenaren. PSV won heel knap van de miljoenenploeg van Louis van Gaal.

Prinsjesdag

Het was ook Prinsjesdag. Het live-verslag van de rit met de gouden koets en de troonrede van koning Willem-Alexander trok 1,2 miljoen kjikers. Dat is slechts 300.000 kijkers onder het record van 2013, het jaar dat Willem-Alexander de troon besteeg. De meeste aandacht ging vazelfsprekend uit naar de jurk van Máxima.

Een Dubbeltje op Zijn Kant

John Williams deed het minder goed dan normaal met Een Dubbeltje Op Zijn Kant (948.000) en dat was ongetwijfeld te wijten aan de Champions League op SBS 6. Desondanks moest John er flink tegenaan. Hij hielp Martijn en Anne die een schuld hadden van 35.000 euro. Martijn had bovendien een wietverslaving van een paar honderd euro in de maand. Uiteindelijk kwam alles goed, al gooide de belasting bijna roet in het eten.

Reageren