Kijkcijfers: Slechts 650.000 voor finale Van Hollandse Bodem

De finale van de moestuinenshow met Tooske trok 650.000 kijkers. En dat is alweer een tegenvallende score voor de EO.

Helaas is Van Hollandse Bodem geen tweede Heel Holland Bakt geworden. Het programma waarin de beste moestuinder van Nederland werd gezocht, kwam nooit over het miljoen heen. Uiteindelijk werden Lonneke en Gerdie Marian uitgeroepen tot de moestuinkampioenen.

De grootste klacht over het programma is dat je als moestuinenliefhebber niets leert.

Help Mijn Man is Klusser

Na het Journaal was het best bekeken programma van de avond Help, Mijn Man is Klusser (1,7 miljoen). Daarin had de vrouw des huizes tegen de regels in al aan haar man verklapt dat John Williams kwam.

Dat deed John niet. Ondanks alles verdienden deze mensen wel wat klushulp en waren ze gelukkig ook nog blij met het resultaat.

Seksverslaafd

Nicolette Kluijver presenteerde het eerste deel van haar driedelige documentairereeks Seksverslaafd. Die gaat, zoals de titel al een beetje verklapt, over mannen die verslaafd zijn aan seks. Nicolette trok 300.000 kijkers op RTL 5. De eerste aflevering ging over een jongen die in therapie ging omdat zijn leven werd beheerst door seks. Of toch niet?

De uitzending was wel goed voor de nodige woordspelingen.

RTL Late Night

Serieuze zaken in RTL Late Night (1 miljoen kijkers). De teminaal zieke Mark Bos riep in de talkshow kankerpatiënten op om in actie te komen voor een betere behandeling en meer aandacht van de artsen. Hij kreeg na afloop een ongekend lang en emotioneel applaus.

Reageren