Kijkcijfers vrijdag 11 september 2020

De TV van gisteren: The Voice Senior enige succesvolle amusementsprogramma

12 september 2020 09:18 | kijkcijfers | Door Dominique Hofman

© Videostill The Voice Senior
Het was gisterenavond een matige televisieavond voor iedereen. Slechts drie programma's trokken meer dan een miljoen kijkers. The Voice Senior was het enige amusementsprogramma waarvoor dat gold.

De Knockouts van The Voice Senior trok 1.156 miljoen kijkers. Alleen het NOS Journaal om 20.00 uur trok meer kijkers: 1.593 miljoen. De derde plaats ging ook naar het journaal; om 18.00 uur keken daar 1.024 miljoen mensen naar.

Over The Voice Senior was heel wat gedoe op Twitter gaande. Veel mensen waren het deze week totaal niet eens met de keuzes van de jury. Vooral Frans Bauer kon op flink wat commentaar op Twitter rekenen. 

 

Veronica Inside scoort magertjes

De nieuwe aflevering van Veronica Inside deed het wellicht stukken minder dan men had gedacht. Het was de eerste keer dat Johan Derksen en Wilfred Genee weer samen aan tafel zaten na de rel van voor de zomer. Hoewel er van tevoren veel gepraat werd over de aflevering, keken er slechts 769.000 mensen naar. En dat terwijl Johan Derksen nog wel even doorging over de ruzie. Hij betichtte Wilfred Genee ervan dat die het programmaformat 'verkracht' zou hebben. 

Jinek 

Ook Jinek scoort met 682.000 duizend kijkers welliswaar beter dan eerder die week, maar nog lang niet dusdanig goed dat de fles champagne open gaat. Onder andere Nicolette Kluijver en Bert van Leeuwen waren te gast, om te praten over de Gouden Televizier-Ring.

Meer over