RTL Late Night krabbelt een beetje op

29 augustus 2013 10:30 | kijkcijfers | Door Televizier

De fittie tussen Ancilla Tilia en Gordon bij RTL Late Night leverde het programma 606.000 kijkers op, dat is iets meer dan de dag ervoor.

Maandag scoorde Humberto Tan nog 734.000 kijkers met zijn nieuwe talkshow RTL Late Night, op dag twee waren daar nog maar 544.000 van over, woensdag zagen 606.000 mensen de show waarin Gordon en naaktmodel Ancilla elkaar bijna te lijf gingen. Ancilla vond dat Gordon te veel door haar heen praatte waarop zij hem naar het hoofd gooide dat hij niet zo veel coke moet snuiven. Afijn, het werd een tikje ordinair. Er werd vanzelfsprekend ook veel gepraat over de uitzending.

 

PSV

De echte kijkcijfertopper vanwoensdag was de Champions League-wedstrijd tussen AC Milan en PSV. Helaas gingen de Eindhovenaren jammerlijk ten onder tegen de Italianen. Het werd 3-0 en dat betekent het einde van PSV in de Champions League. 1,6 miljoen mensen zagen het gebeuren.

De eerste aflevering van het nieuwe seizoen van Love is in the Air waarin Robert ten Brink familie en geliefdes met elkaar herenigt was goed voor bijna 1 miljoen kijkers, hetzelfde geldt voor Dokter Tinus.

Meer over