Waar is de Mol? met Daphne Deckers over het miljoen heen

26 september 2013 09:30 | kijkcijfers | Door Televizier

De woensdagavond blijft de best scorende avond van SBS6. Gisteravond ging Waar is de Mol? eindelijk weer over miljoen heen.

Johnny de Mol scoorde met zijn reisprogramma het gehele seizoen al wel redelijk. Waar is de Mol? begon met 993.000 kijkers, maar moest flink wat kijkers inleveren de afgelopen weken. Vorige week trok de uitzending met Gers Pardoel maar 686.000 kijkers.

Daphne Deckers

Daphne Deckers bracht daar verandering in. Zij ging samen met Johnny naar Italië om naar de ruïnes van Pompeï te kijken. Ook vertelde ze uitgebreid over haar jeugd en de start van haar modellencarrière. Daar waren maar liefst 1.038.000 mensen in geïnteresseerd.

De Dokters: DementieEnDan

Ook opvallend in de kijkcijfer top 25 is het programma De Dokters, dat gisteravond geheel in het teken stond van dementie. Philip Scheltens beantwoorde veelgestelde vragen over de ziekte. Op maandag en dinsdag kwam hij al aan het woord in de documentaire DementieEnDan. Het vragenhalfuurtje trok 455.000 kijkers.

Praatcijfers: Pauw & Witteman

Opnieuw werd de talkshow Pauw & Witteman veel besproken. Gesprek van de avond was Hero Brinkman, die zijn mening gaf over de algemene politieke beschouwingen. Deze keuze kwam het programma op flink wat kritiek te staan:

Meer over