Waar is de Mol? weer onder het miljoen gezakt

3 oktober 2013 09:30 | kijkcijfers | Door Televizier

Johnny de Mols Waar is de Mol? blijft één van de populairste programma's van SBS6. Toch zakte de kijkcijfers deze week weer onder het miljoen.

Vorige week was Daphne Deckers te gast in Johnny's Waar is de Mol? Haar bezoekje zorgde ervoor dat het programma zijn eigen kijkcijferrecord brak met 1.038.000 kijkers.

Deze week was reisgoeroe Floortje Dessing te gast, samen met Johnny ging ze naar het spectaculaire Burning Man Festival. Toch trok de aflevering bijna 100.000 kijkers minder dan vorige week, 941.000 om precies te zijn.

Olcay Gulsen in Ultimate Shopper

Gisteravond startte vrouwenzender TLC met een nieuw seizoen Ultimate Shopper. Het internationale modeprogramma had een Nederlands tintje: niemand minder dan Olcay Gulsen was voor een keertje jurylid.

Hoewel het programma wereldwijd meer dan 330 miljoen kijkers trekt, werd het in Nederland maar door 60.000 mensen bekeken. Het best bekeken programma van TLC was gisteravond Say Yes to the Dress met 114.000 kijkers.

Praatcijfers: Manchester City - Bayern München

Op Twitter werd er massaal gepraat over de Champions League-wedstrijd Manchester City - Bayern München. Bayern München versloeg City met gemak, de eindstand was 1-3.

Meer over