Kijkcijfers vrijdag 3 april 2020

De TV van gisteren: Bert Visscher strandt onder het miljoen

NPO 1 koos voor cabaret op primetime, maar die gok was iets minder succesvol dan verwacht. De theatershow Zelden zoiets gezien van Bert Visscher kwam niet boven het miljoen.

De gedachte was ongetwijfeld dat een lach ontspannen zou kunnen werken in deze coronatijden. Maar na 2,82 miljoen kijkers voor het Acht uur journaal zakte het aantal terug naar 927.000 kijkers voor het hysterisch vrolijke cabaret van Bert Visscher. Daarna trok Op1 weer 1,24 miljoen kijkers.

RTL scoort

RTL scoorde uiteraard met The voice kids, de eerste, wegens corona angepaste versie van de talentenjacht trok 1,61 miljoen kijkers en is daarmee het best bekeken amusementsprogramma van de dag. Jinek profiteerde van het succes en kwam uit op 1,27 miljoen kijkers. Daarvan bleef ongeveer de helft zitten voor Beau blijft binnen.

Wendy wint goud

Op SBS trok Wendy van Dijk de meeste kijkers. Maar liefst 762.000 kijkers vonden verstrooiing bij haar programma Wie het laatst lacht. De slotaflevering van Waar is dat feestje? bleek daarna ook de meest succesvolle van de reeks: 521.000 kijkers zagen hoe Henny Huisman het in pre-coronatijden gezellig had tussen de mensen.

Meer over:

Reageren

Populair