WK Andorra - Nederland meest bekeken en besproken

11 september 2013 09:17 | kijkcijfers | Door Televizier

Nederland kan zich weer gaan opmaken voor een Oranje voetbalzomer: Nederland wist zich gisteravond te plaatsen voor het WK van 2014 in Brazilië.

Robin van Persie scoorde in de kwalificatiewedstrijd tegen het amateurteam van Andorra twee doelpunten. Hiermee bracht hij de eindstand op 0-2, niet geweldig maar goed genoeg om als eerste uit de poule door te gaan naar de volgende ronde.

Praatcijfers: WK Andorra - Nederland

Ook op Twitter was de wedstrijd het gesprek van de dag, bijna 75% van alle tweets over tv-programma's ging over de voetbalwedstrijd.

RTL Late Night

RTL Late Night trok gisteren eindelijk iets meer dan een half miljoen kijkers, 501.000 om precies te zijn. Deze cijfers zijn waarschijnlijk te danken aan Johan Cruijff, die kwam vertellen over zijn foundation.

Waar Rook Is... Zijn Britt & Ymke

Ondertussen zakken de kijkcijfers van Waar Rook Is... Zijn Britt & Ymke steeds verder weg. Het programma begon twee weken geleden nog met 301.000 kijkers, inmiddels zijn er daar nog maar 217.000 van over. De dames zullen dus een flinke roddel moeten vinden om hun kijkers vast te houden.

Meer over