All About Steve

Sandra Bullock stalkt Bradley Cooper

NET 5 - donderdag 5 maart om 22:45

© http://info.sky.de/
Er is niets mooier dan liefde op het eerste gezicht. Maar wat als die sprookjesliefde niet wederzijds is? Sandra Bullock laat zich daar in deze romcom niet door tegenhouden.

Mary Horowitz (Sandra Bullock) is een beetje een apart typje. Ze verdient de kost als bedenker van kruiswoordpuzzels en is sociaal niet al te handig. Wat heet: ze ziet haar hamster als haar enige echte vriend.

All About Steve

Zonderling of niet, in All About Steve lukt het Mary wel om een date te scoren. Met de knappe cameraman Steve (Bradley Cooper) nog wel.

Na dat ene afspraakje weet Mary het zeker: Steve is haar prins op het witte paard. Ze gaan trouwen, kinderen krijgen, de hele reutemeteut.

En Steve? Die denkt daar toch echt anders over. Hij wil het eigenlijk bij die ene date laten.

Mooi dat Mary dat niet laat gebeuren. Ze reist het hele land door om hem ervan te overtuigen dat ze voor elkaar gemaakt zijn.

Sandra Bullock

Voor Sandra Bullock was 2009 een bijzonder jaar. Ze speelde dat jaar in drie films.

Dat op zich is niet zo bijzonder. Wel bijzonder zijn de prijzen en nominaties die ze met die films binnensleepte.

Voor haar rol in de romcom The Proposal werd ze genomineerd voor de Golden Globe voor beste comedyactrice. Met haar hoofdrol in het drama The Blind Side sleepte ze de Oscar voor beste actrice in de wacht.

All About Steve leverde Bullock een heel ander soort prijs op: ze 'won' de Razzie voor slechtste actrice. Samen met Bradley Cooper won ze ook de Razzie voor slechtste filmkoppel.

Meer over