AZ - Valencia rechtstreeks op RTL 7

29 maart 2012 00:05 | kijktips | Door Televizier

AZ is de laatste Nederlandse club die nog Europees voetbal speelt. Vanavond nemen de mannen van Gertjan Verbeek (foto) het in de kwartfinale van de Europa League in Alkmaar op tegen Valencia. RTL 7 zendt de wedstrijd om 20.30 uur rechtstreeks uit. 

De koploper van de Nederlandse eredivisie zal vanavond alles uit de kast moeten halen om Valencia op achterstand te zetten. Over een week is de terugwedstrijd en zoals onder meer PSV in de vorige ronde heeft ervaren, is er bij Valencia thuis niet veel eer te behalen. Het elftal van de Spaanse nummer drie, met oud-Ajacied Hedwiges Maduro, vormt een hecht collectief dat vanuit de verdediging razendsnel kan toeslaan. Weten de spitsen van AZ het net van de tegenstander te vinden, schreeuwt trainer/coach Gertjan Verbeek zijn team naar de overwinning? 

Samenvattingen

Na AZ - Valencia brengt RTL 7 om 23.20 uur een samenvatting van Schalke 04 - Athletic Bilbao, een andere wedstrijd uit de kwartfinale van de Europa League. Schalke schakelde eerder FC Twente uit. Om 23.40 volgen de hoogtepunten van de EL-ontmoetingen Sporting - Metalist Kharkiv en Atlético Madrid - Hannover ’96.   

Europa League • voetbal 20.30 RTL 7

 

Meer over