B&B vol liefde

B&B Vol Liefde-Walter moet zijn charmes weer in de strijd gooien

RTL 4 - maandag 31 juli om 20:33

© Videoland
Nu zowel Anne als Claudia naar huis zijn, leek het even wat rustiger te worden in de B&B van Walter. Echter, niets is minder waar. In deze aflevering van B&B Vol Liefde kondigt de vierde single zich aan.

Elk nadeel heeft zo zijn voordeel, zei Johan Cruijff eens. Wie weet gaat dat ook wel op voor Walter uit Frankrijk.

Walter en Ingrid 

Walter heeft de afgelopen weken al zowel Anne als Claudia naar huis gestuurd. Ingrid is er nog altijd, maar dat betekent niet dat de liefde nu compleet bloeit. Het wil juist helemaal niet vlotte tussen de zweverige B&B-houder en zijn toch wat neutrale gast. Die laatste heeft de afgelopen tijd al meermaals het idee gehad dat het hem totaal niet kan schelen hoe zij in bepaalde situaties staat. Ook andersom is de chemie ver te zoeken.

Corina uit B&B Vol Liefde 2023

Walters kans op de liefde is echter nog niet compleet verloren. In deze aflevering van B&B Vol Liefde maakt een nieuwe logé haar opwachting, namelijk de 49-jarige masseuse en welzijnscoach Corina. "Toen ik Walters video zag, dacht ik: wauw, die man ziet er supertof uit en die leeft mijn droomleven", vertelt ze alvast. "Ik geef zelf ook graag coaching, massage-sessies en etc. Er waren heel veel raakvlakken."

Corina in B&B Vol Liefde 2023
Corina in B&B Vol Liefde 2023


Verder houdt Diana het in deze aflevering niet droog bij Martijn en wil Olof eindelijk de stoute schoenen aantrekken om Marians hart te veroveren. Helaas voor hem blijkt zijn gastvrouw echter meer oog te hebben voor Ed. Tot slot knakt er iets bij Petri en is het tijd om de angel eruit te halen.

Meer over