B&B vol liefde: De aftrap

Het nieuwe seizoen B&B Vol Liefde trapt af!

RTL 4 - vrijdag 24 december om 22:23

© RTL
Dé zomerhit van RTL B&B Vol Liefde keert terug, dus dat kan maar een ding betekenen: nieuwe vrijgezelle B&B-houders gaan op zoek naar de liefde. Voordat het avontuur volgend jaar van start gaat, stellen ze zichzelf voor.

Dé zomerhit van RTL keert terug! In B&B vol liefde: De aftrap stellen de vrijgezellen van seizoen 2 zichzelf voor, zodat geïnteresseerden in de pen kunnen klimmen.

Vincent en Monique

Hopelijk schiet Cupido volgende zomer wel raak. Van de stellen uit de eerste reeks bleef er immers geen een over, zelfs tortelduifjes Vincent en Monique gingen uiteindelijk uit elkaar. Hij heeft sinds kort een nieuwe vriendin en ook de excentrieke Jacob leek even van de markt. Maar helaas was dat sprookje van korte duur.

B&B-eigenaar Jacob

In de Facebook-groep voor Nederlanders en Belgen in Portugal viel namelijk eerder te lezen dat zijn nieuwe vlam Carla met bloedspoed nieuwe woonruimte zoekt. "Wat heeft hij gedaan om mij boos te maken? Mijn motorhelm verstoppen, kamers waar mijn spullen staan op slot doen en geen medewerking geven. Alles saboteren, maar wel eisen dat ik voor middernacht weg ben." Klinkt allesbehalve gezellig.

Hopelijk hebben de deelnemers van dit seizoen meer geluk!

Meer over