Het nieuwe seizoen van Boer Zoekt Vrouw start

23 februari 2022 15:35 | kijktips | Door Judith Regeling

© KRO-NCRV
Yvon Jaspers is terug! In deze gloednieuwe aflevering van Boer Zoekt Vrouw mag de presentatrice direct op pad. Ze maakt namelijk bekend welke boeren genoeg brieven hebben ontvangen om deel te nemen aan de reguliere reeks.

In september maakten de kijkers van Boer Zoekt Vrouw kennis met de tien vrijgezelle agrariërs, waarvan acht boeren en twee boerinnen, die hopen om de man of vrouw van hun dromen te vinden.

Boer Zoekt Vrouw

Dit zijn: boer Evert (58, melkveehouder in Drenthe), boer Gerben (30, geitenhouder in Utrecht), boer Hans (69, paardenfokker in Noord-Brabant), boer Joost (46, plantenkweker in Noord-Brabant), boer Joost (46, plantenkweker in Noord-Brabant), boer Jouke (31, melkveehouder in Friesland), boer Rob (51, kersenteler en dressuurpaardenfokker in Gelderland), boer Rob (49, witlofkweker uit Noord-Holland) en boer Robert (39, vleesveehouder en vrachtwagenchauffeur uit Overijssel).

Lees ook: De eerste beelden van het nieuwe seizoen Boer Zoekt Vrouw 

Yvon Jaspers

Helaas is het echter niet voor iedereen feest. Enkel de vijf boeren die de meeste brieven hebben ontvangen, worden gevolgd in de reguliere reeks. Yvon Jaspers gaat dus deze week langs bij iedereen om het goede of slechte nieuws te vertellen, en daarbij raken sommige boeren wat overweldigd.

Boer Zoekt Vrouw is iedere zondag om 20:22 uur te zien op NPO1.

Meer over