Cloudy with a Chance of Meatballs 2

Vechten tegen voedelmonsters

Com. Centr. - zaterdag 26 juni om 20:55

© http://serwisprasowy.tvpuls.pl/
De machine die in Cloudy with a Chance of Meatballs een voedselstorm veroorzaakte werkt nog steeds. Het ding creërt nu wonderlijke voedelwezens. 

In Cloudy with a Chance of Meatballs veroorzaakte een uitvinding van Flint een voedselstorm in zijn woonplaats Swallow Falls. Het werd zelfs zo erg dat hij en zijn familie het stadje moesten ontvluchten.

Cloudy with a Chance of Meatballs 2

Voor Flint heeft dat niet eens zo verkeerd uitgepakt. Hij werkt nu voor het bedrijf van zijn grote idool, uitvinder Chester V.

In Cloudy with a Chance of Meatballs 2 ontdekt Flint dat zijn uitvinding nog steeds draait. Het apparaat veroorzaakt nu alleen geen voedselstormen meer.

Dat is geen goed nieuws. Wat het ding nu maakt is namelijk minstens zo gevaarlijk.

Op de een of andere manier creëert Flints machine nu monsters die een kruising zijn tussen eten een dieren. Van levende augurken tot tacokrokodillen en garnaalapen.

Samen met zijn familie en vrienden moet hij proberen de wezens te stoppen. Maar of dat ook gaat lukken?

Terry Crews

In de eerste film sprak Mr. T nog de stem van politieman Earl Devereaux in. Hij had geen zin om dat in Cloudy with a Chance of Meatballs 2 nog een keer te doen.

Terry Crews nam zijn rol over. De animatoren konden meteen flink aan de bak: ze gebruikten Crews als inspiratiebron voor veel van Earls bewegingen en gezichtsuitdrukkingen.

Meer over