Coming to Holland: prins zoekt vrouw

De zoektocht naar een droomprinses gaat onverminderd door in de derde aflevering van Coming to Holland: prins zoekt vrouw. Maar een Hollandse dame versieren gaat zo maar niet.

Dat ondervindt prins Pita uit Samoa vanavond aan den lijve. Hij heeft een leuke vrouw ontmoet in de supermarkt, maar merkt al gauw dat de gevoelens niet wederzijds zijn.

Romantiek in de dierentuin
De knappe, Italiaanse prins Livio heeft ondertussen een wel heel romantische date gepland. Hij neemt Samantha mee naar de dierentuin, waar hij zijn charmes gebruikt om de giraffen van dichtbij te mogen voeren en een dinertje middenin de bush te arrangeren.

Als Samantha echter een andere kant van zichzelf laat zien, weet Livio niet meer zo zeker of ze wel de ware voor hem is.

Haring en klompen
De Indiase Shiv gaat aan de slag in de bouwmarkt, maar dat blijkt niet de beste plek om mooie dames tegen het lijf te lopen. Als Livio wegens familieverplichtingen naar Rome moet, brengen Shiv en Pita samen een bezoekje aan Volendam. Ze kijken hun
ogen uit in het pittoreske vissers dorp, waar een haring en een foto in klederdracht natuurlijk niet mogen ontbreken.

Wegwezen
Om hun kansen op een leuke ontmoeting te vergroten, nemen de twee prinsen dansles. Maar als een vrouw tegen Pita begint over de lm Coming to America, waarop de serie is gebaseerd, weet de goedgevulde prins niet hoe snel hij weg moet komen.

Reageren