Vissen voor je leven

Josh Harris keert terug naar Hawaii in Deadliest catch: Bloodline

Discovery - woensdag 13 oktober om 20:30

© Discovery Communications
Josh Harris keert in dit nieuwe, tweede seizoen van Deadliest catch: Bloodline terug op Hawaii om met zijn maat Casey hun vissersbedrijf uit te bouwen. Met zakenpartner Jeff bedenken ze een nieuwe strategie: ver de ruige zee op om op tonijn te vissen.

Het is inmiddels een jaar geleden dat Josh Harris de mysterieuze viskaarten van zijn vader Phil vond in Deadliest catch: Bloodline. Deze legendarische kapitein viste tientallen jaren op de ijskoude Beringzee voor Alaska, maar bleek ook actief te zijn geweest op de wateren rond Hawaii. Josh volgde in het eerste seizoen van Deadliest catch: Bloodline het zuidelijke spoor van zijn vader.

Hawaii

In dit nieuw, tweede seizoen keert hij samen met zijn maat Casy terug op Hawaii. Daar willen ze hun net opgezette vissersbedrijf uit gaan bouwen, maar de pandemie zorgt voor veel onzekerheid en de vissersbranche heeft het zwaar. Ze schakelen de hulp in van zakenpartner Jeff om een winstgevend businessmodel op te zetten. Ze zullen bijvoorbeeld ver de ruige zee op moeten om op tonijn te gaan vissen.

Meer over