Dennis & Valerio Vs De Rest

Dennis Storm en Valerio Zeno mogen dit seizoen voor het eerst samenwerken. Vorig jaar moesten ze nog tegen elkaar strijden in Dennis Vs. Valerio, maar nu is de programmanaam omgedoopt tot Dennis & Valerio Vs. De Rest en kunnen de twee elkaar helpen.

Dit keer nemen de twee kemphanen het op tegen twee rasacteurs. Tygo Gernandt en Egbert Jan Weeber zijn in deze aflevering de tegenstanders.

Bioscoop
De vier gaan uitmaken wel koppel de beste film kan maken. De twee teams krijgen ieder de opdracht in twee dagen een film te produceren.

Welke acteurs kunnen ze casten? Waar gaan ze filmen? Wat voor genre moet het worden? Beide films worden na afloop in een volle bioscoop gedraaid. Het team dat volgens de jury de beste film heeft gemaakt, wint.

Gouden Kalf
Tygo Gernandt werd bekend bij het grote publiek door zijn rol van Maikel Verheije in Van God Los. Daarna speelde hij ook nog de Oostblok-slager in Het Schnitzelparadijs. Tygo won voor beide rollen een Gouden Kalf.

Gernandt kent Weeber van Van God Los: ook Egbert Jan speelde in de film. Hij speelde de rol van Stan Meijer in de productie. Weeber speelde ook nog in Oesters van Nam Kee en Snowfever.

Reageren