DNA onbekend

Twijfels over verleden in DNA Onbekend

NPO 1 - dinsdag 11 januari om 20:33

© AVROTROS
Haar hele leven heeft de nu tachtigjarige Corrie getwijfeld of Cornelis wel haar biologische vader was. Haar ouders scheidden namelijk toen ze jong was en er gingen geruchten dat haar moeder zou zijn vreemdgegaan. In DNA onbekend krijgt ze de waarheid te horen.

Corrie is opgevoed door Cornelis. Hij heeft haar altijd liefdevol verzorgd. Toch heeft ze haar leven lang getwijfeld of hij wel haar biologische vader was. Nu ze tachtig jaar is, wil ze duidelijkheid. Als Dionne Stax voor DNA onbekend bij Corrie langsgaat, vertelt zij haar levensverhaal. Toen ze nog jong was, gingen haar ouders uit elkaar. Op dat moment hadden ze samen een slagerij in Haarlem.

DNA onbekend

Later kwamen er geruchten over de scheiding. Zo hoorde Corrie dat haar moeder Marianne zou zijn vreemdgegaan met iemand die in de slagerij werkte. Voor vader Cornelis zou dit reden zijn geweest om de scheiding aan te vragen. Door DNA-onderzoek hoopt Corrie - die zelf een zoon en een dochter heeft - antwoord te krijgen op de vraag of Cornelis haar biologische vader is.

Meer over