DNA onbekend

De laatste DNA Onbekend met Dionne Stax

NPO 1 - dinsdag 8 maart om 21:29

© AVROTROS
Pas als haar vader is overleden, hoort Jolanda dat hij niet haar biologische vader was. Haar moeder geeft het toe, maar wil er verder niets over zeggen. Jolanda hoopt dat het DNA-onderzoek van DNA Onbekend haar meer kan vertellen.

Een familielid van de nu 55-jarige Jolanda zette haar leven drie jaar geleden op z’n kop door een familiegeheim te onthullen: Jolanda’s inmiddels overleden vader was niet haar biologische vader.

DNA Onbekend

In de laatste DNA Onbekend van dit seizoen en de laatste van Dionne Stax vertelt Jolanda over haar leven tot dan toe. Net als haar zusje Thea kwam ze in Amsterdam ter wereld. De twee hebben een Indonesische moeder en een Nederlandse vader. Jolanda had een goede jeugd en de onthulling over haar biologische vader kwam als een complete verrassing. Natuurlijk vroeg ze haar moeder om opheldering. Die gaf toe dat het verhaal klopt, maar meer wilde ze er niet over zeggen. Omdat Jolanda geen idee heeft wie haar biologische vader dan is, zoekt ze haar toevlucht tot DNA-onderzoek.

Meer over