Drie Nederlandse clubs in Europa League

Ajax kwam dinsdag in actie in de Champions League, en vanavond maken de andere drie grote voetbalclubs van ons land zich klaar om aan te vallen in de UEFA Europa League. 

FC Twente
Om zeven uur vanavond bent u live getuige van de wedstrijd FC Twente tegen Wisla Krakow in de Grolsch Veste. Geen gemakkelijke wedstrijd, want deze Poolse opponent, met de Nederlandse trainer Robert Maaskant, is oppermachtig in eigen land.

PSV
Na deze live-uitzending kunt u kijken naar een rechtstreeks verslag van de wedstrijd Rapid Boekarest - PSV (21.00 uur). De wedstrijd zal hoogstwaarschijnlijk niet in het thuisstadion van de Roemeense club plaatsvinden, doordat die grasmat na een wedstrijd alweer toe is aan vervanging. Dit is in het voordeel van PSV, omdat Rapid Boekarest in theorie nu twee keer niet op eigen grond kan spelen.

AZ
Als hekkensluiter ziet u een samenvatting van de wedstrijd Metalist Kharkiv- AZ (23.15 uur). Let vooral op het stadion van de Oekraïense club: dit is een van de acht speelstadions van het EK 2012 in Polen en Oekraïne.

Reageren