Escape Plan 3: The Extractors

Is drie keer scheepsrecht voor Sylvester Stallone in Escape Plan 3?

RTL 7 - maandag 7 november om 22:28

© Turner
Ontsnappingsexpert Ray Breslin en collega's gaan in deze derde Escape Plan-film naar Oost-Europa.

Over Escape Plan 2: Hades was hoofdrolspeler Sylvester Stallone niet te spreken. Hij noemde het 'de slechtst in elkaar geflanste film uit zijn carrière'.

Escape Plan: The Extractors

Dat weerhield Stallone er blijkbaar niet van om toch nog een keertje de rol van ontsnappingsexpert Ray Breslin te spelen. Misschien wel om aan te tonen dat hij heus niet zo slecht is als zijn laatste film.

Hoe dan ook: in Escape Plan: The Extractors verdwijnt de dochter van een machtige Hongkongse zakenman. Het lijkt een simpele ontvoering.

Als de zakenman het losgeld betaalt, komt zijn dochter vast zo weer vrij, toch? Nou niet dus.

Niet lang na de ontvoering verdwijnt namelijk ook Breslins verloofde Abigail (Jaime King). Wie zit daar achter?

Oude bekende

Ray ontdekt al snel wie de hand heeft in die verdwijningen. Het is Lester Clark Jr. (Devon Sawa), de zoon van zijn oude aartsvijand.

Hij heeft Abigail en de dochter van de zakenman opgesloten in een oude vervallen gevangenis ergens in Oost-Europa. Lukt het oude rot Breslin en zijn collega's om hen te bevrijden?

Je ziet het in Escape Plan: The Extractors

Sylvester Stallone

Sylvester Stallone is niet de enige bekende kop in Escape Plan: The ExtractorsDave Bautista is weer terug als Trent, de rol die hij in deel twee ook al speelde. Ook rapper 50 Cent is weer van de partij. Hij deed in allebei de eerdere Escape Plan-films mee.

Meer over