First dates hotel

Op blind date in First Dates Hotel

NPO 3 - vrijdag 13 augustus om 19:25

© mediapress
Brandweervrouw Katie is wel een portie spanning gewend. Maar een blind date in First dates hotel, dát is nieuw voor haar. “Een eerste afspraakje is veel enger dan een alarm dat afgaat”, zegt ze. De vrouw die ze zoekt, moet vooral energiek zijn.

Architectuurstudent Priti heeft nogal een wensenlijstje. De man die ze zoekt moet ouder zijn, stoer én in het bezit van tatoeages. In First dates hotel blijkt de Australische Nick degene te zijn die aan haar wensen voldoet. Maar klikt het ook wanneer ze tegenover elkaar zitten?

Op blind date in First Dates Hotel

Brandweervrouw Katie is vanwege haar werk wel een portie spanning gewend. Maar een blind date, dát is nieuw voor haar. “Een eerste afspraakje is veel enger dan een alarm dat afgaat”, zegt ze vooraf. Katie is op zoek naar een vrouw waar een beetje pit in zit. Is naamgenoot Katie energiek genoeg voor haar? En het is wel duidelijk waarom Richard en Katie - de derde Katie in deze aflevering - zijn gekoppeld. Beiden zijn gek op superhelden. Richard heeft er zelfs zijn werk van gemaakt.

Meer over