Five days inside

Eddy Zoëy bezoekt het Daan Theeuwes Centrum in een nieuw seizoen Five Days Inside

RTL 5 - woensdag 30 augustus om 20:32

© Het Agentschap
Een nieuw seizoen van Five Days Inside gaat van start. Eddy Zoëy begint het nieuwe seizoen met vijf dagen in het Daan Theeuwes Centrum in Woerden. In deze revalidatiekliniek ontmoet hij Hendrik en zijn vrouw Colette, die na haar bevalling een hersenbloeding kreeg.

Geraldine Kemper en Eddy Zoëy verblijven ook dit seizoen van Five Days Inside periodes van vijf dagen in instellingen waar je normaal niet zo makkelijk binnenkomt.

Five Days Inside

Zoëy begint in het Daan Theeuwes Centrum in Woerden. Daar revalideren jonge mensen met ernstig niet aangeboren hersenletsel. Het centrum dankt zijn naam aan een 23-jarige man die bij een scooterongeluk ernstige hersenschade opliep. Hij volgde een moeizaam revalidatietraject, zonder de gewenste vooruitgang.

In een Amerikaanse kliniek kreeg hij een andere, in Nederland niet beschikbare behandeling. Teeuwes kan nu weer lopen en praten en zijn ervaringen leidden tot de oprichting van 'zijn' centrum. Zoëy ontmoet er Hendrik en zijn vrouw Colette, die na haar bevalling een hersenbloeding kreeg.

Meer over