Flikken Maastricht met Thomas Acda

Sinds 2007 is Flikken Maastricht een van de paradepaardjes van de Tros. De politieserie trekt gemiddeld anderhalf miljoen kijkers en wordt door de kijkers gewaardeerd met een 7,9. Flikken Maastricht is niet alleen ongekend populair bij de kijker, maar ook bij acteurs. De misdaadserie wemelt soms van de gastrollen van bekende Nederlanders.

Thomas Acda (43) krijgt vanaf vanavond juist een vaste rol. De cabaretier/acteur is de komende zes afleveringen te bewonderen als Amsterdammer Daan de Vos, die het politieteam komt versterken.

En Flikken Maastricht mag blij zijn dat ze Thomas hebben weten te strikken. Afgelopen jaar speelde hij een grote rol in de tiener film Lover or Loser, hij toert nu met Paul de Munnik door het land met hun nieuwe voorstelling Ode en onlangs werd ook bekend gemaakt dat er een vervolg komt op zijn debuutfilm All Stars (1997).

Daarbij heeft Thomas laten weten dat hij zich voorbereidt op de marathon in New York. Dus u begrijpt: als Daan de Vos ook in het vijfde seizoen van Flikken Maastricht zijn opwachting kan maken, mag de Tros wel snel zijn!

Reageren