Goede tijden, slechte tijden

Merel Verduyn heeft haar ouders wat op te biechten in GTST

RTL 4 - dinsdag 18 april om 20:01

© Videoland
Laura moet in deze aflevering van GTST Shanti gaan vertellen dat ze De Koning toch niet kan kopen en ook Merel heeft wat op te biechten. Jonathan neemt Steef mee naar de tennisbaan en is verrast als blijkt dat hij een aardig balletje slaat. Ook Henk maakt indruk op hem.

Julian Verduyn (Cas Jansen) is pas net uit de gevangenis, maar van een rustig thuiskomen is zeker geen sprake. In deze aflevering van GTST heeft zijn oudste dochter Merel (Sophie Bouquet) hem alweer een bekentenis te doen: ze is namelijk zwanger... van Stefano Sanders (Bas Muijs).

Lees ook: GTST verrast met nieuwe tienerzwangerschap bij de Verduyntjes 

Merels zwangerschap

Eigenlijk had ze haar ouders niet op willen zadelen met haar prille  zwangerschap omdat ze toch al weet dat ze het wil laten weghalen, maar haar zusje Demi (Noa Zwan) stelde haar gisteren al voor de keus: of jij vertelt het óf ik doe het. Zij weet namelijk als geen ander dat Merel - hoe laconiek ze er ook over doet - wel wat steun kan gebruiken. 

Grote verrassing

Hoe haar ouders Julian en Saskia (Tamara Brinkman) hierop gaan reageren, is één ding. Voor Julian zal het echter vooral als een verrassing komen wie de vader is. Hij weet niets van zijn dochters nachtelijke avontuurtjes met de broer van Ludo...

Meer over