Goede tijden, slechte tijden

Een nieuw gezicht in GTST

RTL 4 - maandag 16 mei om 20:00

© William Rutten
De Verduyntjes maken zich op voor de eerste verjaardag van Tom in Goede Tijden, Slechte Tijden, maar door alle problemen verloopt de grote dag van de kleine man anders dan gepland. Rik belandt in een benarde situatie als Shanti en Ank elkaar treffen.

Een oude bekende heeft een nieuw gezicht in GTST. Cas Jansen raakte begin maart dermate gewond bij een fietsongeluk dat hij maanden moet revalideren. Wouter Zweers neemt daarom de komende periode de rol van Julian Verduyn voor zijn rekening.

Wouter Zweers

Veel tijd om te wennen was er niet voor Wouter, hij moest binnen een dag vol aan de bak op de set. Gelukkig heeft de 38-jarige acteur al flink wat soapervaring door zijn tijd bij GTST-spin-off Nieuwe Tijden. In zijn debuutaflevering als Julian staat de eerste verjaardag van kleinzoon Tom op het programma. Dat had een leuk feestje moeten worden, maar de lol is ver te zoeken in huize Verduyn. Puberzoon Steef (Tommy van Lent) heeft zijn familie onbedoeld opgezadeld met vele duizenden euro's aan onbetaalde inkomstenbelasting.

Meer over