Goede tijden, slechte tijden

Zo ontdekken Ludo en Janine Sanders de waarheid over Stefano in GTST

RTL 4 - maandag 13 februari om 20:01

© Videoland
Nina begint spijt te krijgen van haar acties tegen Ludo en wil terugkrabbelen. Dit is tegen het zere been van haar compagnon Stefano die juist wil doorpakken. Ludo blijft ook in deze aflevering van GTST in het duister tasten en raakt gefrustreerd.

Voor de zoveelste keer in zijn carrière heeft Ludo Sanders (Erik de Vogel) het zwaar. Hij wordt al wekenlang bedreigd, sluit zichzelf op in een saveroom en lijkt zich steeds meer af te sluiten van de buitenwereld. Wat hij alleen niet weet, is dat dit het plan is van zowel zijn broer Stefano (Bas Muijs) als zijn dochter Nina Sanders (Marly van der Velden). Zij zien het liefst dat hij een toontje lager gaat zingen.

Ludo Sanders

Tot grote frustratie van Stefano lijkt Ludo echter steeds dichter bij de waarheid te komen en dat heeft hij helemaal aan zichzelf te danken. Hij vergat namelijk even dat hij in zijn trainingspak een bonnetje had zitten van het hotel waar hij verbleef. Ludo heeft hem wel gevonden en besluit polshoogte te gaan nemen samen met Janine (Caroline de Bruijn). Wat ze daar vernemen van een openhartige serveerder slaat alles: Stefano heeft de boel bedonderd. En hoe!

Meer over