De moord op de 16-jarige Skylar Neese

Jaloezie met fatale gevolgen in Green Eyed Killers

Crime + Inv. - woensdag 12 mei om 21:00

© C + I
Dat jaloezie gruwelijke gevolgen kan hebben, maakt de true crime-serie Green Eyed Killers van Crime+Investigation meer dan duidelijk. In de aflevering van vanavond gaat het over de moord op de tiener Skylar Neese.

Op 6 juli 2012 verdwijnt de jonge Amerikaanse scholiere Skylar Neese plotseling van de aardbodem. Haar ouders slaan alarm bij de politie, maar de zaak wordt eerst afgedaan als een wegloper. Als Skylar langer wegblijft dan gebruikelijk in dit soort zaken wordt er toch een zoekactie op touw gezet. Als blijkt dat de auto waarmee ze op haar laatste avond thuis is opgepikt van een van haar beste vriendinnen is, rijst de vraag: hoe goed was deze vriendschap eigenlijk en weten deze meisjes soms meer van de verdwijning van Skylar Neese?

True Crime

In de nieuwe true-crime serie Green Eyed Killers duikt tv-zender Crime+Investigation in de verhalen van slachtoffers van jaloerse mensen. Deze eigenschap kan leiden tot gruwelijke situaties met vaak meerdere slachtoffers. De serie gaat dieper in op de dramatische en waargebeurde gebeurtenissen. Eens en temeer wordt duidelijk: een jaloerse partner, vrienden die je het licht in de ogen niet gunnen en gewoon op het verkeerde moment op de verkeerde plaats zijn, kan leiden tot gewelddadige en controlerende handelingen, met gruwelijke gevolgen.

Green Eyed Killers is iedere woensdag om 21.00 uur te zien bij Crime+Investigation

Meer over