Heel Holland bakt

Heel Holland Bakt in het teken van jarige André van Duin

NPO 1 - zaterdag 19 maart om 20:34

© Omroep Max
Ter ere van André van Duins 75e verjaardag maken de overgebleven bakkers van Heel Holland Bakt zijn favoriete hapjes. De jarige houdt van hartig, dus maken ze eerst een broodje kroket en kaaskoekjes. Het spektakelstuk is een taart in de vorm van Van Duin.

Het is feest in Heel Holland Bakt en niet zomaar een. Ter ere van de 75e verjaardag van André van Duin in februari trakteren de kandidaten hem op zijn favoriete hapjes.

André van Duin

Van Duin heeft er nooit een geheim van gemaakt dat hij meer van hartig dan zoet houdt. Zo gaan een broodje kroket en kaaskoekjes er zeker in bij de jarige job en dat is precies wat de bakkers gaan maken.

Vooral tijdens die laatste opdracht hebben ze heel wat te bewijzen. Tijdens de finale vorig jaar kon Van Duin niet van de kaaskoekjes van winnares Elizabeth afblijven, dus hij hoopt dat die van de huidige bakkers net zo lekker zijn.

En een feest zonder taart is geen feest. Daarom bakken de kandidaten er een en dat is best een uitdaging. Van Duin moet zichzelf terug kunnen zien in het gebak.

Meer over