Het jachtseizoen

Montana en Maxime Meiland slaan op de vlucht in Het Jachtseizoen

SBS 6 - zaterdag 18 juni om 20:00

© TalpaTV
StukTV-mannen Giel, Thomas en Stefan gaan in deze aflevering van Het Jachtseizoen achter Maxime en Montana Meiland aan. Slagen de twee dochters van kasteelheer Martien erin om vier uur lang uit handen van deze ervaren sterrenjagers te blijven?

Het is erop of eronder voor Maxime en Montana Meiland. De twee realitysterren van SBS6 moeten er namelijk in deze derde aflevering van Het Jachtseizoen voor zorgen dat ze vier uur lang uit handen blijven van de mannen van StukTV. Er gelden alleen wel wat regels. Zo mogen ze nergens naar binnen behalve in openbare ruimtes en slechts twintig minuten in hetzelfde voertuig zitten. Ook vooraf een telefoon of geld meenemen, is uit den boze.

Montana en Maxime Meiland

Met name Maxime Meiland stond al langere tijd hoog op de lijst van de mannen van StukTV. "Ik was al eens gevraagd met papa, maar met hem wilde ik niet. Dan weet je dat je het slechts een kwartier tot een halfuur volhoudt", vertelde de realityster eerder aan RTL Boulevard. Maar dat ze dan met haar zus zou gaan, was zeker geen zekerheid. "Ik moest wel overgehaald worden, want ik denk: opgejaagd worden voor je lol? Waarom zou je dat doen?" aldus Montana. Maar uiteindelijk kon ook zij er niet omheen. "Maxime wilde zo graag en iedereen moedigde mij aan om het te doen, dus ik dacht: ik doe het toch." 

Het Jachtseizoen is zaterdag 18 juni om 20:00 uur te zien op SBS6.

Meer over