Het onbekende

Arno Kantelberg gaat geen uitdaging uit de weg in Het Onbekende

RTL 4 - vrijdag 19 mei om 20:08

© Shotbysud RTL
De eer van de bekende Nederlanders wordt in deze tweede aflevering van Het Onbekende enkel nog hooggehouden door Iris Frederix, Ronald Mulder, Mischa Blok, Freek Bartels, Steven Kazàn en Arno Kantelberg. Laatstgenoemde zat vorig jaar nog in Wie is de mol?.

In Het Onbekende strijden twee teams tegen elkaar met als doel het bereiken van het eindpunt. Het ene team bestaat uit onbekende Nederlanders, terwijl de eer van de BN'ers wordt momenteel nog hooggehouden wordt door Iris Frederix, Ronald Mulder, Mischa Blok, Freek Bartels, Steven Kazàn en Arno Kantelberg. In de eerste aflevering moet Pia Douwes al het spel verlaten.

Arno Kantelberg in Het Onbekende

Voor Kantelberg, journalist en lifestyledeskundige bij RTL Boulevard, is het niet de eerste keer dat hij meedoet aan zo'n soort spelprogramma. Vorig jaar was hij een kandidaat in Wie Is de Mol?. Daarin schopte hij het tot de vierde aflevering. De voormalig hoofdredacteur van Esquire en National Geographic is niet bang om voor het onbekende te gaan. “Een avontuur is pas echt een avontuur, als je geen idee hebt wat dat avontuur eigenlijk behelst.”

Meer over