Homies

Manuel Broekman gaat de drugshandel in

RTL 7 - maandag 13 april om 22:25

© https://images.pathe-thuis.nl
Timo en zijn vrienden Felix, Sebas en Mark hebben een probleem met een Russische gangster. Om dat probleem op te lossen moeten ze 22 kilo cocaïne verkopen. Ga er maar aan staan.

22 kilo in een week, dat is nogal wat. Zelfs een doorgewinterde dealer zou daar moeite mee hebben. Maar Timo en zijn Homies zijn geen doorgewinterde dealers. Ze weten helemaal niks van drugshandel.

Homies

Timo (Robert de Hoog) kan er ook nog eens helemaal niks aan doen. Terwijl hij druk bezig was zijn ex Sophie (Charlie Chan Dagelet) te proberen te heroveren, heeft Sebas (Manuel Broekman) zich in de nesten gewerkt.

En hoe: zijn problemen zijn zo groot dat hij van een Russische gangster een week de tijd krijgt om 22 kilo cocaine te verhandelen, of anders... Sebas zou Sebas niet zijn als hij zijn Homies – en huisgenoten – Timo, Felix (Gijs Naber) en Mark (Tibor Lukács) niet mee zou slepen in zijn ellende.

Want een ellende is het, drugs dealen als je niks van drugs dealen weet.

Jennifer Hoffman

Naast de hoofdrolspelers komen er in Homies nog een flink aantal bekende koppen voorbij. BN'ers als Jennifer Hoffman, Geza Weisz, Sanne Vogel, Cees Geel, Hans Kesting en Horace Cohen laten allemaal hun gezicht zien.

Ook regisseur Jon Karthaus heeft een klein rolletje: hij speelt Alfons de junk.

Meer over