Hotter than my daughter

Stijlpolitie voor vrouwen én mannen

RTL 5 - vrijdag 10 september om 20:30

© RTL
Panterleggings, korte rokjes en veel te blote bloesjes gaan in dit tiende seizoen van Hotter Than My Daughter weer de kliko in. De, volgens kind of collega, beroerd geklede deelnemers krijgen van Bridget Maasland en haar team stylisten modeadvies.

Hotter than my daughter is toe aan alweer het tiende seizoen. En er is nog genoeg te doen voor het make-overteam. Kinderen geven nog altijd hun ouders op, omdat ze niet met ze over straat durven. Ook collega’s geven elkaar aan bij de ‘stijlpolitie’ van presentatrice Bridget Maasland. Zij presenteert het programma voor de tweede keer, en weet soms niet wat ze ziet.

Ook mannen

Strakke panterleggings, rokjes die qua lengte meer weghebben van een servetring en decolletés tot onder de navel: alles komt weer langs. Niet alleen vrouwen krijgen een passend stijladvies, ook mannen komen aan de beurt. Ook hun ranzige huispakken en die tot de draad versleten joggingbroeken kunnen echt niet meer. Stylisten, kappers en kledingexperts nemen de stijlloze deelnemers onder handen.

Meer over