Ik hou van Holland

Jaap Reesema en Kim Kötter staan lijnrecht tegenover elkaar in Ik Hou van Holland

SBS 6 - zaterdag 23 maart om 19:58

© Talpa
Linda de Mol test in deze aflevering van Ik Hou van Holland de kennis van vier bekende Nederlanders. Onder leiding van teamcaptains Jeroen van Koningsbrugge en Richard Groenendijk nemen Jaap Reesema en Marco Schuitmaker het op tegen Kim Kötter en Hans Klok.

Als echtgenoten zijn zanger Jaap Reesema en presentatrice Kim Kötter onafscheidelijk. Achter de desks in Ik Hou van Holland staan ze voor één keer lijnrecht tegenover elkaar. Samen met illusionist Hans Klok sluit Kötter zich aan bij het team van Jeroen van Koningsbrugge. Onder leiding van teamcaptain Richard Groenendijk gaat Reesema samen met collega-zanger Marco Schuitmaker de strijd aan tegen hun rood-wit-blauwe tegenstanders.

Ik Hou van Holland

Als het gaat om Nederlandse muziekkennis heeft dit oranje team een streepje voor, maar weten ze ook genoeg van Nederlandse sport, geschiedenis en actualiteiten om het team van Van Koningsbrugge te verslaan? Presentatrice Linda de Mol stelt ze op de proef. Slechts één team stuurt zijn publiek naar huis met de prijs van de avond.

Ik Hou van Holland is iedere zaterdag rond 20:00 uur te zien op SBS6.

Meer over